De coaches

Zij leren je impact maken
Chat via whatsapp

Ontmoet onze bevlogen coaches

Als jij je echt verder wil ontwikkelen, als je echt wil groeien, heb je een coach nodig die zijn of haar vak tot in de finesses verstaat. Met minder neem je geen genoegen. Maak kennis met onze bevlogen experts.


Anja Hoogesteger

Veel mensen beperken zichzelf en belemmeren daarmee hun groei. Maar daar kan je verandering in brengen. Als coach en trainer begeleid ik je op jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Laten we samen ontdekken wat jouw drijfveren zijn. Wat jij echt nodig hebt om jouw doel te bereiken. En hoe je dat kan realiseren. Ik denk met je mee en durf je waar nodig ook te confronteren. Gaan wij samen de uitdaging aan?

Over Anja

Ik ben mijn loopbaan begonnen als docent en coördinator op het vmbo en mbo. Sinds 2011 ben ik full time werkzaam als coach en trainer. Na mijn masteropleiding coach & trainer heb ik vele mensen en teams mogen begeleiden.

Mensen omschrijven mij als nuchter, warm, spontaan en soms iets te kort door de bocht. Dit komt waarschijnlijk door mijn roots, die in het mooie Zeeland liggen, ik ben opgegroeid in een fruittelersgezin en heb een agrarische achtergrond. Ik ben pragmatisch, kan de vinger op de zere plek leggen en maak zaken bespreekbaar.

Ik geniet met volle teugen van het begeleiden van mensen in de impacttrainingen en het overdragen van kennis en inspiratie in de Post-HBO Leergang Ook geef ik workshops en ben ik ook regelmatig te vinden bij bedrijven voor teamontwikkeling of leiderschapsprogramma’s.

Fedde Germans

Wil jij dat je leven wat makkelijker gaat? Dan help ik je daar graag bij! Samen kijken we wat jou drijft. Waarvoor jij ’s ochtends opstaat en hoe je daar invulling aan geeft. Dat is soms ontzettend spannend. Maar juist in de dingen die je altijd uit de weg ging, ligt de meeste potentie voor groei. Durf jij het aan?

Over Fedde

Met zowel een technische als een bedrijfskundige achtergrond en opgegroeid in een huisartsengezin, heb ik geleerd om zowel oog voor de mens als voor de organisatie te hebben. In mijn werk combineer ik alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens het jarenlang werken als internationaal strategisch consultant en in verschillende leidinggevende functies.

Ik voel me als een vis in het water bij het begeleiden van teams en individuen. Met passie en betrokkenheid richt ik me op het begeleiden en faciliteren van (directie)teams en het uitvoeren van cultuur en leiderschapsprogramma’s. Naast natuurlijk het lesgeven in onze Post HBO leergang en het coachen binnen onze Impacttrainingen!

Marianne Müller

De sprankeling in de ogen van iemand die ontdekt welke mogelijkheden binnen bereik liggen is magisch. Want dan ontstaat beweging. Groei. En worden ambities werkelijkheid. Toch is persoonlijke ontwikkeling ook uitdagend. Er is lef voor nodig om eerlijk naar jezelf te kijken. Laten we samen ontdekken waar jouw groeipotentie zit.

Over Marianne

Mensen zijn gewoon leuker dan cijfers. Dat is nogal wat om te zeggen, als je 20 jaar in de financiën hebt gewerkt. En met veel plezier overigens. Na mijn studie technische bedrijfskunde kwam ik vaak bij bedrijven terecht waar een turn around moest worden gerealiseerd.

De sleutel tot succes ligt uiteindelijk bij betrokken en gemotiveerde medewerkers. Zij maken het verschil. Ik  geniet ervan om mensen in beweging te brengen vanuit hun kwaliteiten. Dat doe ik in onze impact trainingen, opleidingen, bij bedrijven en tijdens 1-op-1 coaching. De afwisseling en de vele mensen die ik ontmoet, maken dat ik me bij Home of Impact echt thuis voel.

Rob Loendersloot

Het is mijn passie om mensen en organisaties écht in beweging te krijgen. Om ze meer impact te laten maken in hun eigen groei. En die groei begint soms in de meest onverwachte hoeken van ons leven. Laten we ontdekken wat joú inspireert en stappen zetten. Laten we samen impact maken!

Over Rob

Geboren in een ondernemersgezin heb ik van jongs af aan meegewerkt in het familiebedrijf. Na mijn studie commerciële economie ben ik in commerciële sales gaan werken. Met de ervaring van diverse bedrijven en functies op zak, ben ik rond mijn 33e mijn eigen bedrijf begonnen. Dit groeide uit naar een sales organisatie met 20 personen.

Ik ontdekte dat, om het maximale uit jezelf te halen, je naast de hard skills ook je soft skills moet ontwikkelen. Ik ben aan de slag gegaan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en ontdekte mijn ware passie; het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Oftewel hoe kun je het maximale uit jezelf en je organisatie halen? Met volle teugen geniet ik van dit vak en maak ik impact op mensen en organisaties die verder willen groeien.