Persoonlijk

Ontdek wat er écht in jou zit!
Chat via whatsapp

Groei en leg de basis voor jouw geluk

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan en ben je daar klaar mee? Wil jij groeien? Boven jezelf uitstijgen? Gun jezelf die positieve draai aan je leven en laat je energie weer stromen. Volg je hart, gebruik je verstand en ontdek wat er écht in jou zit tijdens onze Impact trainingen, coaching of workshops. Samen leggen we de basis voor jouw geluk.

Trainingen

Ontdek jouw kwaliteiten en hoe je daar het maximale uithaalt tijdens onze driedaagse trainingen.

Coaching

Met een-op-een coaching geef je gericht sturing aan je leven en realiseer je groei en verandering.

Workshops

In groepsverband diep je een specifiek thema uit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Training, coaching of workshop: wat past bij mij?

Bij Home of Impact kan je kiezen voor een training, maar ook voor coaching of een workshop. We zetten de verschillen op een rij, zodat je weet wat het beste bij jou en jouw situatie past.

Een training heeft de meeste impact. Je gaat in groepsverband drie dagen lang met jouw leven, valkuilen, kwaliteiten, groei en ontwikkeling aan de slag. Omdat je drie dagen intern bent, is dat superintensief, maar ook supereffectief. De verandering die je hier in gang zet, is blijvend en zorgt ervoor dat jij weer volop geniet.

Geef je de voorkeur aan een persoonlijke, een-op-een benadering? Dan is coaching iets voor jou. Met jouw ontwikkelvraag op ons netvlies werken we aan concrete resultaten die je echt verder helpen. Coaching is een krachtige boost om gericht sturing te geven aan je leven.

Al onze workshops zijn toegespitst op een specifiek thema. In een dag tijd diep je dat thema in groepsverband uit. Zo word je je bewust van je eigen rol, kwaliteiten en mogelijkheden, maar leer je ook van je groepsgenoten. En ontwikkel jij je tot een next level.

Benieuwd naar de impact trainingen?

Bezoek dan een informatieavond. Hier ontdek je wat jij op persoonlijk of zakelijk vlak uit de Impact 1 training kan halen, ontmoet je de trainers van Home of Impact en proef je de sfeer.

De informatieavond begint om 19.30 uur en vindt in Asperen of online plaats. Meld je aan via de agenda, dan ontvang je een uitnodiging met de benodigde praktische informatie.

Wil je liever op een ander moment afspreken of 1-op-1 informatie over de Impact 1 training? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.