Succesvolle teams met Lencioni

Compacte workshop met impact
Chat via whatsapp

Werken aan effectieve samenwerking

Wil jij teams naar nieuwe hoogten stuwen? Ben je op zoek naar praktische en effectieve manieren om de samenwerking en productiviteit binnen teams te verbeteren? Wij geloven in de kracht van teamwork. Deze eendaagse workshop is gebaseerd op de Lencioni-methode en biedt begrip, inzicht en praktische tools om teams effectiever te laten samenwerken.

Dit leer je


Vertrouwen versterken

Leer hoe je een sfeer van vertrouwen en openheid creëert. Een sfeer waarin teamleden zich gehoord en gezien voelen en hun ideeën vrijelijk delen.

Effectief omgaan met conflicten

Ontdek hoe constructieve conflicten leiden tot betere besluitvorming en innovatie. En hoe een team op gezonde manier conflicten aanpakt.

Betrokkenheid vergroten

Leer hoe je de betrokkenheid van elk teamlid vergroot, zodat iedereen gemotiveerd is om zich volledig in te zetten voor het gemeenschappelijk doel.

Cultuur van verantwoordelijkheid creëren

Stimuleer een cultuur van eigenaarschap, waarbij iedereen verantwoordelijkheid neemt voor het falen én het succes van het team.

Meetbare resultaten behalen

Ontwikkel strategieën om meetbare en duurzame resultaten te behalen. Zo geef je je team de kans om successen te vieren en realiseer je structurele groei.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor teamleiders, teamtrainers/-coaches, managers en iedereen die met teams werkt. Of je nu de basis legt voor een startend team of een ervaren team begeleidt naar excellentie: deze workshop geeft je gegarandeerd waardevolle inzichten.

 

Praktische zaken

Duur: Een dag
Tijden: van 9.30 tot 17.00 uur
Locatie: De Schildkamp, Asperen
Investering: € 595- excl. 21% btw

Dit bedrag is inclusief koffie, thee, water en lunch en de cursusmaterialen.

Schrijf je in voor een training


Workshop Lencioni

Compacte workshop met impact

29 november 2024, 09:30 - 16:30

Workshop Lencioni

Compacte workshop met impact

16 mei 2025, 09:30 - 16:30

Workshop Lencioni

Compacte workshop met impact

19 november 2025, 09:30 - 17:00

Er zijn geen items om weer te geven.