Impact trainingen

In drie dagen écht groeien
Chat via whatsapp

Neem zelfbewust de regie over je leven

Stel je eens voor dat je de rem van je leven haalt. Dat je jezelf niet meer beperkt, maar je kwaliteiten vol overtuiging inzet. Dat je voluit leeft. Hoe zou dat zijn? Tijdens de impact trainingen verdiep jij je drie dagen lang in jouw persoonlijke ontwikkelvraag. De intensieve begeleiding en de kleine groep waar je deel vanuit maakt, garanderen maximale impact. Structureel.

Voortaan pak jij zelfbewust de regie over je leven.

Impact 1

Zelfbewust richting
geven aan je leven

Krijg inzicht in je gedrag en word je bewust van je kwaliteiten. Op basis daarvan beslis je wat je wil veranderen. Met de aangereikte handvatten zet je deze veranderingen daadwerkelijk in gang.

Impact 2

In contact met
jouw essentie

Bouw verder op het fundament dat je bij Impact 1 hebt gelegd. Ontdek jouw idealen en verlangens. Jouw essentie. En leer hoe jij daar invulling en vorm aan geeft.

Impact 3

Moeiteloos je
leven vormgeven

Dit vervolg op Impact 2 brengt aan het licht vanuit welke waarden en principes jij wil leven. En hoe jij deze unieke waarden verweeft in jouw doen en laten, zowel zakelijk als privé.

Back to basic

Zelfbewust kiezen in de Italiaanse Alpen

Een vierdaagse retraite met impact in de imposante natuur van de Italiaanse Alpen. Sta stil bij wat jij echt belangrijk vindt. Bij jouw basis. En kom van daaruit in beweging.

Coachabonnement

Wil jij de inzichten die je tijdens de Impact trainingen opdeed optimaal integreren in je dagelijks leven? De drie sessies van het coachabonnement vormen de finishing touch.