Impact 3

Moeiteloos je leven vormgeven

Leven vanuit jouw waarden en principes

Dit vervolg op Impact 2 brengt aan het licht vanuit welke waarden en principes jij wil leven. En hoe jij deze unieke waarden verweeft in jouw doen en laten, zodat je in elke situatie moeiteloos trouw aan jezelf kunt blijven.

Voer de regie over je eigen leven

Deze training is het vervolg op Impact 2. Je onderzoekt hoe jij je tot je omgeving verhoudt en vanuit welke waarden en principes jij wil leven. Want door diep in verbinding te staan met jezelf, veranker je je basis en sta jij stevig in je schoenen. Wat er ook gebeurt! Voortaan vertrouw jij blind op je eigen kompas en geef je moeiteloos vorm aan je leven.

Deelnemer Henry over Impact 3

“De Impact 3 training van Home of Impact is een (T)Huis vol Impact!! Een team van superervaren coaches, die mij flink hebben uitgedaagd mijn persoonlijke missie statement op te stellen en concrete doelen te bepalen voor het verder vormgeven van mijn leven.

Vanuit mijn kernwaarden en vanuit waar mijn kracht ligt. Een aanrader voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap in persoonlijk leiderschap, professioneel en/of privé.”

Voor wie?

Heb jij de Impact 2 training gevolgd en wil je een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Verder groeien? En vanuit zelfbewuste keuzes meer wil genieten van het leven? Dan is de Impact 3 training zeker geschikt voor jou. Je vooropleiding, achtergrond en het soort werk dat je doet zijn irrelevant. Diversiteit in de groep zien wij juist als een meerwaarde.

Ook ‘zij-instromers’ zijn welkom in deze training. Dus: heb jij al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek naar een stevige boost of verdieping? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Resultaat

  • Je leeft volgens jouw waarden en principes.
  • Je hebt een kompas voor jezelf ontwikkeld, waarmee je je leven richting geeft.
  • Je bent en blijft trouw aan jezelf.
  • Je kent je doelen en bent doelgericht.
  • Je inspireert jezelf iedere keer weer.
  • Je blijft staan, doordat je altijd in contact blijft met je essentie.
  • Je voert de regie over je eigen leven.

Praktische zaken

Locatie: De Schildkamp, Asperen. Voor optimale impact verblijf je gedurende de training op de locatie.
Duur: drie dagen
Tijden: donderdag en vrijdag van 10.00 – 21.30 uur
zaterdag van 10.00 uur – 16.30 uur
Verdieping: 3 weken na de training treffen we elkaar online tussen 19.30-21.30 om verdieping aan te brengen en ervaringen uit te wisselen.

Investering

Training Tarief*
Impact 3 €1.445,-

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief studiemateriaal (notitieboek en pen). Voor koffie/thee, 2 overnachtingen, ontbijt, lunches en diners betaal je € 495,- per Impact Training.

*Het bovenstaande tarief is excl. 21% btw

Particulier of jongere?

Neem je als particulier deel aan de training? Dan ontvang je 15% korting op bovengenoemde prijzen. Ook voor jongeren geldt een – in overleg – aangepast tarief.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden via hoi@homeofimpact.nl of 085 0600 103.

Schrijf je nu in


Impact 3

Moeiteloos je leven vormgeven

12 september 2024, 10:00 - 14 september 2024, 16:30

Er zijn geen items om weer te geven.