Business coaching

Chat via whatsapp

Business coaching

Wil je als professional  groeien, doelen bereiken en blijvende impact maken? Onze business coaching helpt je om obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te benutten. Met persoonlijke begeleiding krijg je inzicht in je sterke punten, ontwikkel je leiderschapsvaardigheden en leer je effectief doelen te behalen.

Back on track

Of je nu worstelt met besluitvorming, teammanagement, communicatie of het vinden van de juiste balans tussen werk en privé – wij staan klaar om je te ondersteunen. We helpen je ‘back on track’, zodat je helder hebt wat voor jou belangrijk is.

Onze ervaren coaches gebruiken bewezen methoden en tools om je te helpen je visie te realiseren. Samen zetten we stappen die leiden tot groei, zowel voor jou als voor je bedrijf.

Je kan ook onze Impact trainingen overwegen. In 3 dagen kom je tot zelfinzicht en stap je met nieuwe energie en kracht terug op de werkvloer.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvende intake, waarin we met elkaar kennismaken. Als er namelijk een ding belangrijk is, dan is het wel dat er een ‘klik’ moet zijn om samen met jouw persoonlijke vraagstukken aan de slag te gaan. Dit is dus het moment om ons ‘uit te proberen’.

Tijdens de intake bespreken we jouw coachvraag: het vraagstuk waar het voor jou om draait tijdens onze gesprekken. Natuurlijk helpen we je om deze coachvraag zo scherp mogelijk te formuleren. Je krijgt ook een toelichting op onze werkwijze en we maken een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doel te realiseren.

Zie jij het helemaal zitten? Dan gaan we na de intake samen aan de slag met jouw coachvraag, waarbij we gebruikmaken van verschillende coachtechnieken. In de tijd tussen de gesprekken breng je jouw inzichten in de praktijk. In het volgende gesprek bouwen we voort op jouw ervaringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende intake

Wil je meer weten over onze coaching? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kan via dit contactformulier. Of bel ons op 085 060 01 03.