DISC coaching

Chat via whatsapp

Inzichten die je laten groeien

Door met het DISC model en de Drijfverenanalyse jouw gedrag en drijfveren in kaart te brengen, krijg je een helder beeld van je kwaliteiten én valkuilen. De uitgebreide rapportages geven je handvatten om heel gericht met thema’s uit je leven of werk aan slag te gaan. Je kan deze tests als individu of als team maken en eventueel ook koppelen aan een coachtraject. Daarmee geef je je ontwikkeling gegarandeerd een positieve boost.

DISC

We beginnen met de DISC-test. Door die in te vullen, krijg je inzicht in je natuurlijke gedrag. Je basisstijl. Dit is het gedrag dat je vertoont als je volledig ontspannen bent en waarop je terugvalt als je onder druk staat. Hierbij voel jij je het prettigst.

Je ontdekt ook je responsstijl: het gedrag dat je in je (werk)omgeving laat zien. Door te kijken naar de verschillen tussen de twee stijlen zie je bijvoorbeeld waar je energie lekt of welke sterke eigenschappen nog onderbelicht zijn.
DISC geeft je op een krachtige, effectieve manier zicht op je persoonlijke talenten en voorkeuren.

Drijfverenanalyse

Drijfveren bepalen je levensdoel. Je richting. Ze zijn jouw intrinsieke motivatie om ’s ochtends je bed uit te rollen en in actie te komen. Door de objectieve Drijfverenanalyse in te vullen, krijg je grip op die zaken die er voor jou écht toe doen. Zo kan je leven en werken op een manier waarvan jij blij wordt. Met passie en enthousiasme. En wie wil dat nou niet?

De synergie van DISC en Drijfveren

Van beide testen ontvang je een uitgebreide rapportage. En juist door die rapportages aan elkaar te koppelen, creëer je synergie. De uitkomsten vullen elkaar aan en tonen feilloos aan op welke vlakken van jouw leven of werk nog winst te behalen valt. Zo krijg je inzicht in:

  • je sterke punten
  • energielekken
  • ideale werkomstandigheden
  • je communicatiestijl
  • je leiderschapsstijl
  • jullie kracht als team

Individuele of teamcoaching

Je kan deze testen inzetten in combinatie met een individueel coachtraject of een coachtraject voor een team. Je leert waarom je in bepaalde situaties bepaald gedrag vertoont en waarom iemand anders in dezelfde situatie totaal anders reageert. Zo kun je de dialoog met elkaar aangaan en vanuit begrip beter met elkaar communiceren en samenwerken.

Gecertificeerde coaches

De gedreven coaches en trainers van Home of Impact zijn gecertificeerd DISC- en Drijfverenspecialisten.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende intake

Wil je meer weten over onze coaching? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kan via dit contactformulier. Of bel ons op 085 060 01 03.