Persoonlijke coaching

Chat via whatsapp

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is uiterst effectief om je in een veilige setting gericht te ontwikkelen. Jouw ontwikkelvraag staat centraal. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? En hoe bereik jij dat doel? Daar gaan we samen mee aan de slag. Het resultaat? Je laat je niet meer leiden door overtuigingen en beperkingen. Of door je omgeving. Je leert je hart te volgen en vanuit vertrouwen eigen keuzes te maken. Je leert te leven zoals jij dat wil.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvende intake, waarin we met elkaar kennismaken. Als er namelijk een ding belangrijk is, dan is het wel dat er een ‘klik’ moet zijn om samen met jouw persoonlijke vraagstukken aan de slag te gaan. Dit is dus het moment om ons ‘uit te proberen’.

Tijdens de intake bespreken we jouw coachvraag: het vraagstuk waar het voor jou om draait tijdens onze gesprekken. Natuurlijk helpen we je om deze coachvraag zo scherp mogelijk te formuleren. Je krijgt ook een toelichting op onze werkwijze en we maken een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doel te realiseren.

Zie jij het helemaal zitten? Dan gaan we na de intake samen aan de slag met jouw coachvraag, waarbij we gebruikmaken van verschillende coachtechnieken. In de tijd tussen de gesprekken breng je jouw inzichten in de praktijk. In het volgende gesprek bouwen we voort op jouw ervaringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende intake

Wil je meer weten over onze coaching? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kan via dit contactformulier. Of bel ons op 085 060 01 03.