Relatiecoaching

Relatiecoaching

Bij relatiecoaching onderzoeken we wat jou en jouw partner verbindt. Wat de reden is dat jullie samen zijn. En wat jullie individuele behoeften zijn. Jullie leren hoe jullie je relatie blijvend stimuleren en ontwikkelen. Met als resultaat: een fijne relatie, waarin jullie samen jezelf kunnen zijn.

Een boost voor elke relatie

Soms loopt je relatie niet zo lekker. Je lijkt elkaar niet meer begrijpen. Maar ook als je relatie op rolletjes loopt, is het goed daarbij stil te staan. Zodat je die vibe ook in de toekomst kan vasthouden. Relatiecoaching helpt je in beide gevallen om (nog meer) met je partner in verbinding te staan.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvende intake, waarin we met elkaar kennismaken. Als er namelijk een ding belangrijk is, dan is het wel dat er een ‘klik’ moet zijn om samen met jullie persoonlijke vraagstukken aan de slag te gaan. Dit is dus het moment om ons ‘uit te proberen’.

Tijdens de intake bespreken we jullie coachvraag: het vraagstuk waar het voor jou en je partner om draait tijdens onze gesprekken. Natuurlijk helpen we jullie om deze coachvraag zo scherp mogelijk te formuleren. Jullie krijgt ook een toelichting op onze werkwijze en we maken een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is om jullie doel te realiseren.

Zien jullie het helemaal zitten? Dan gaan we na de intake samen aan de slag met de coachvraag, waarbij we gebruikmaken van verschillende coachtechnieken. In de tijd tussen de gesprekken brengen jullie de inzichten in de praktijk. In het volgende gesprek bouwen we voort op jullie ervaringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende intake

Wil je meer weten over onze coaching? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kan via dit contactformulier. Of bel ons op 085 060 01 03.