Ervaringen

Deze deelnemers gingen jou voor

Deze deelnemers gingen jou voor

Ik voel diepe dankbaarheid dat ik aan de impact 1&2 training heb mogen deelnemen. De trainers zijn toppertjes! De Leergang Ontwikkeling Mens en Organisatie was een intense ontwikkelreis die me heeft geholpen om weer sprankelend door het leven te gaan. Ik gun iedereen deze trainingen voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Linda
HR specialist

De impact training heeft me - zowel op werk en privé vlak - veel nieuwe inzichten gegeven in mijn gedrag, wat ik daarin zelf kan veranderen en hoe. Daarnaast heeft de training me het laatste zetje gegeven om een persoonlijke droom werkelijkheid te laten worden.

Inge
Management ondersteuner

Wat impact maakt is de diepgang en het open en persoonlijke contact met de coaches en de mededeelnemers. De training is vele malen meer omvattender dan wat er op de website staat en de trainers zijn scherp, onbevooroordeeld en enorm empathisch. Deze training is voor iedereen top.

Tim
Specialist leren en ontwikkelen vakbekwaamheid

Sinds de impact 1 &2 pak ik de volle verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven en geluk. En ik laat wat niet van mij is bij de ander. Dat geeft ruimte en heel veel energie! Het heeft me op het werk geholpen om weer vooruit te komen en privé heeft het plezier en verbinding gebracht. De coaches zijn nuchter en eerlijk.

Bianca
Process Technician & Operations Support

Op een liefdevolle en waar nodig confronterende manier hebben de HOI coaches mij flink uitgedaagd. Vanuit mijn kernwaarden en mijn kracht. Ik heb merkbaar meer energie en meer impact op mijn leven gekregen door deze training. Een aanrader dus, voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap in persoonlijk leiderschap, liefde en geluk. (Zij-instromer bij de impact 3 training)

Henry
Freelance Consultant

Leer de coaches kennen