Ervaringen

Deze deelnemers gingen jou voor

Deze deelnemers gingen jou voor

Ik voel diepe dankbaarheid dat ik aan deze training heb mogen deelnemen. De trainers zijn toppertjes! Ik gun iedereen deze training voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Linda
HR specialist

Wat impact maakt is de diepgang en het open en persoonlijke contact met de coaches en de mededeelnemers. De training is vele malen meer omvattender dan wat er op de website staat en de trainers zijn scherp, onbevooroordeeld en enorm empathisch. Deze training is voor iedereen top.

Tim
Specialist leren en ontwikkelen vakbekwaamheid

Er wordt in korte tijd een zeer prettige en veilige sfeer gecreëerd door het HOI team. De trainers zijn erg prettig en inlevend, knap hoe ze door gerichte vragen steeds dieper bij de kern komen. De training heeft me - zowel op werk en privé vlak - veel nieuwe inzichten opgeleverd. Daarnaast heeft de training me het laatste zetje gegeven om een persoonlijke wens werkelijkheid te laten worden!

Inge
Management Ondersteuner

In een schitterende omgeving worden we als deelnemers begeleid door het team van HOI. Iedereen is anders en dat mag. Aan het eind van de training was ik vol energie met een frisse blik op de toekomst. Ga zo door!

Remco
Accountmanager

Leer de coaches kennen