Millenialcoaching

Millenialcoaching

De wereld ligt aan je voeten, maar: waar leef jij voor? Waar word je gelukkig van? En hoe maak je keuzes die echt bij je passen? Tijdens de millennialcoaching gaan we samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Maak een eind aan keuzestress

Waar doe ik het allemaal voor? Welke keuzes maak ik qua carrière, relatie, gezin, woonplaats? Hoe hou ik alle ballen in de lucht? Waar word ik nou echt gelukkig van? Als dertiger zijn er zoveel levensvragen die je moet en wil beantwoorden, dat de keuzestress je soms bij de keel grijpt. Je wil het allemaal perfect voor elkaar hebben, net als iedereen op social media, maar jouw realiteit ziet er heel anders uit. We weten uit ervaring dat dit veel impact op je kan hebben.
Met coaching helpen we je ‘back on track’, zodat je helder hebt wat voor jou belangrijk is. En je vanuit je eigen, positieve keuzes richting geeft aan je leven. Je kan ook onze Impact trainingen overwegen.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvende intake, waarin we met elkaar kennismaken. Als er namelijk een ding belangrijk is, dan is het wel dat er een ‘klik’ moet zijn om samen met jouw persoonlijke vraagstukken aan de slag te gaan. Dit is dus het moment om ons ‘uit te proberen’.

Tijdens de intake bespreken we jouw coachvraag: het vraagstuk waar het voor jou om draait tijdens onze gesprekken. Natuurlijk helpen we je om deze coachvraag zo scherp mogelijk te formuleren. Je krijgt ook een toelichting op onze werkwijze en we maken een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is om jouw doel te realiseren.

Zie jij het helemaal zitten? Dan gaan we na de intake samen aan de slag met jouw coachvraag, waarbij we gebruikmaken van verschillende coachtechnieken. In de tijd tussen de gesprekken breng je jouw inzichten in de praktijk. In het volgende gesprek bouwen we voort op jouw ervaringen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende intake

Wil je meer weten over onze coaching? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat kan via dit contactformulier. Of bel ons op 085 060 01 03.