Back to basic

Zelfbewust kiezen in de Italiaanse Alpen
Chat via whatsapp

Herontdek jouw basis en prioriteiten

Een vierdaagse retraite met impact in de imposante natuur van de Italiaanse Alpen. Sta stil bij wat jij echt belangrijk vindt. Bij jouw basis. En kom van daaruit in beweging. Leef jouw leven vanuit rust en bewuste keuzes.

Vanuit rust eigen keuzes maken

Vertragen en meebewegen met het ritme van de natuur. Tussen de majestueuze bergen vind je de rust en verdieping om werkelijk terug te gaan naar jouw basis. Deze vier dagen draait het om jou en om wat jij belangrijk vindt. Leef jij bewust? Richt jij je (nog) op de dingen die goed zijn voor jou, ook al wordt er aan alle kanten aan je getrokken? Herontdek jouw basis en prioriteiten. Zo kom je weer dichtbij jezelf. Je krijgt tools om die status quo vast te houden, zodat je vanuit rust eigen keuzes maakt. Keuzes die goed zijn voor jou.

Digitale Detox

Dit avontuur is een digitale detox, waarbij je prachtige bergtochten maakt onder begeleiding van een gecertificeerde berggids. En we helpen je om je verder te ontwikkelen en groeien tijdens de trainings- en coachingsmomenten: precies zoals je dat van ons gewend bent. De inspiratiesessies van psycholoog, relatietherapeut en auteur Blanca van den Brand en Raymond Landgraaf (arts en bekend van het tv-programma ‘Mannen in het wild’) vormen bovendien een waardevolle aanvulling. Zie jij jezelf ook al zitten rondom het kampvuur?

Alpe Selvaccia

Je bent te gast in een karakteristieke berghut op de Alpe Selvaccia in Italië: een prachtige, 1.557 meter hoge berg aan de voet van het machtige Monte Rosa massief. Alpe Selvaccia is alleen te voet of per ezel bereikbaar. Vanaf het sfeervolle bergdorp Rassa Valsesia is het een mooie, stevige wandeling van zo’n 3-4 uur, met je eigen bepakking. Het basiskamp op de alp vormt het vertrekpunt voor de verschillende activiteiten.

Praktische info

Datum: datum 2025 volgt
Locatie: Alpe Selvaccia, Italië
Investering: € 2.395,-

Dit bedrag is inclusief de verblijfkosten op de berg en een airport pick-up vanaf Milaan Malpensa en exclusief de vlucht of het vervoer naar Italië.

Het bovenstaande tarief is excl. 21% btw
Na inschrijving ontvang je nadere informatie en de reisdetails.

Schrijf je nu in


Back to basic - Italië

Persoonlijk leiderschap in de Italiaanse Alpen

03 juli 2025, 00:00 - 06 juli 2025, 00:00

Er zijn geen items om weer te geven.